HALLO!

It's Me
My Email Is
I Was Wondering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

 

Riktig søkemotoroptimalisering er avgjørende for man skal få bedre plasseringer i søkemotorene.

 

For at ditt nettsted skal få bedre rangering i Google og andre søkemotorer er det smart å gjøre noen grep. SEO gjelder for resultatene i søkemotorer som ikke er betalte. Betalt og ikke betalte resultater er uavhengig av hverandre.

 

Hele spekteret

Vi jobber med hele aspektet rundt optimalisering for søkemotorer. Alt fra teknisk analyse, teknisk søkemotoroptimalisering av nettstedet, søkeordsanalyse, innholdsoptimalisering, konkurrentanalyser, analyseverktøy for SEO til linkebygging.

 

Trenger jeg virkelig SEO?

Mulig du har hørt at man ikke trenger SEO i 2017? Svaret er både ja og nei. Noen har flaks og kan faktisk gjøre SEO uten av de vet det. Mens de fleste trenger hjelp med å gjøre det riktig.

Vi pleier å si at man går i blinde om man ikke jobber aktivt med SEO. For vet du egentlig hva kundene dine søker etter på Google? Eller hvor mange som besøker nettstedet ditt basert på bestemte søkeord? Eller hvor i søkeresultatene konkurrentene dine ligger? Vet du svaret på dette jobber du allerede med SEO og vet hvor viktig informasjonen er for nettstedet.

Spesielt viktig er dette for nettsteder med har konkurranse i søkemotorene.

 

Advarsel

Å overoptimalisere ett nettsted kan slå feil ut. Av og til kan man finne på å lese gamle artikler om hvordan SEO fungerte før i tiden. Spesielt artikler før 2011 inneholder ofte mange tekniker man bør holde seg langt unna. Vi frarådet også i mange tilfeller å jobbe med linkbygging om man ikke vet hva man gjør.

Husk at Google har forandret seg kraftig den siste tiden. Hvert søk du gjør i Google er tilpasset deg og er derfor forskjellig fra det andre personer får opp i sine resultater.

 

Noe av det vi kan hjelpe deg med innen SEO

  • Rådgiving og strategi
  • Søkeordsanalyse
  • Konkurranseanalyse
  • Teknisk analyse
  • Teknisk optimalisering av nettsted
  • Innholdsproduksjon
  • Linkebygging
  • SEO Analyseverktøy
  • Nytt nettsted som er teknisk søkemotoroptimalisert

 

Hva kunder velger å gjøre

I de fleste tilfeller anbefaler vi kunder å starte med søkeordsanalyse for å vite hvilke ord de bør satse på.

Bytte fra gammel løsning

Har du som kunde en gammel og utdatert løsning for sitt nettsted vil det i de fleste tilfeller våre bortkastet å gjøre en teknisk analyse eller investere i SEO. Man vil i disse tilfellene utvikle nye nettsider som er teknisk optimalisert for søkemotorer. Når nettstedet er ferdig hjelper vi deg som kunde med hvordan dere best kan skrive innhold som fungerer for kunder og søkemotorer. Ønsker dere at vi også skal ta oss av denne jobben står våre tekstforfattere klare.

Forbedre ny løsning

Mange sitter på en ny løsning som gjerne i WordPress hvor man ikke vet om den er søkemotoroptimalisert. Teknisk sett blir WordPress raskt en godt publiseringsverktøy med tanke på SEO. Men selv om løsningen enkelt kan bli tilpasset teknisk trenger man også at fylle nettstedet med riktig innhold. Vi hjelper til med lager søkeordsanalyser, innholdsproduksjon og sette opp analyseverktøy.

 

Pris for søkemotoroptimalisering

Hvert nettsted og kunde er forskjellig. Vi regner ut fra utførte timer, og tiden kan estimeres på forhånd.

 

Ønsker du å se om deres nettsted kan bli bedre?

Snakk mer våre eksperter som kan hjelpe deg med å oppnå høyere rangering. Vi kan gir personlig opplæring, gjøre hele eller deler av oppgavene og gi råd rundt optimalisering.

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi tar en gjennomgang for å se på hvilke muligheter ditt nettsted har for bedre synlighet.

KONTAKT OSS

LA OSS JOBBE SAMMEN

Vi ønsker å vite mer om deg. Du har sett hva vi kan oppnå. La oss gjøre ditt neste prosjekt sammen.

OSLO

Schønings gate 14B
0362 Oslo

Veibeskrivelse
?>